Fysiotherapie De Brug
 

FysiotherapieKinderfysiotherapieSportfysiotherapieManuele therapieMedische Training TherapieRevalidatieSI TherapieKISS - MTBekkenklachtenIncontinentieDry Needlingooracupunctuursivas therapieManuele Lymfedrainage-

LEES HIER ALLES OVER COVID 19 (CORONA VIRUS) >

Fysiotherapie De Brug is gevestigd aan de Galileilaan 11 in Spijkenisse. Een locatie met behandelkamers voor volwassenen en kinderen en ook een eigen beweeg-/oefen-/ medische fitnessruimte. De locatie is goed toegankelijk en er is ruime parkeergelegenheid (ook invalideparkeerplaats) naast het pand en in de straten er omheen.

Nu ook Ergotherapie bij Fysiotherapie de Brug

Fysiotherapie

U kunt op hier foto’s bekijken van de onze locatie.

Bij Fysiotherapie De Brug in Spijkenisse werken verschillende fysiotherapeuten met uiteenlopende specialismen en een ergotherapeut. In de moderne praktijk aan de Galileilaan 11 en in de dependance aan de Hoogwerfsingel 2F1 in Spijkenisse zijn verschillende behandel- en oefenruimtes waar verschillende soorten klachten op de meest optimale manier behandeld worden. Fysiotherapie

De fysiotherapeuten werken steeds intensiever samen met andere ((para)medische) hulpverleners zodat de kwaliteit van de zorg zo optimaal mogelijk wordt geboden voor bepaalde aandoeningen. Fysiotherapie

Fysiotherapie op maat
Fysiotherapie de Brug biedt verschillende soorten behandelingen, bijvoorbeeld manuele therapie, sportfysiotherapie, medische training therapie en haptonomie, manuele lymfedrainage. Ook voor behandelmethoden als dry needing en ooracupuntuur kunt u bij de moderne praktijk in Spijkenisse terecht.

Kinderfysiotherapie
De praktijk is gespecialiseerd in kinderfysiotherapie, waarbij lichamelijke ontwikkelingsachterstanden op een speelse manier worden weggewerkt. Met SI-therapie worden naast motorische problemen bij uw kind ook leer- en gedragsproblemen en eventuele taal-spraakstoornissen worden behandeld. Ook tijdens en na de zwangerschap kunt u terecht bij de fysiotherapeut, bijvoorbeeld bij bekkenklachten.

Herstel door fysiotherapie
De gespecialiseerde fysiotherapeuten van De Brug zullen samen met u de beste weg naar herstel vinden. Voor elke klacht wordt gezocht naar de meest optimale zorg en behandelmethoden. Wilt u uw klacht voorleggen of een afspraak maken met een van de fysiotherapeuten? Neem dan contact op.

Ergotherapie
Ieder mens heeft recht op kwaliteit van leven en moet kunnen deelnemen aan het dagelijks leven met al haar uitdagingen. Ergotherapie maakt het mensen mogelijk om (opnieuw) dagelijkse activiteiten uit te voeren of deel te nemen aan activiteiten in hun eigen omgeving en in de samenleving. Als mensen (en hun mantelzorger) door (gezondheid)problemen beperkingen ervaren in de dagelijkse activiteiten die voor hen belangrijk zijn, kan ergotherapie nodig zijn. Een lichamelijke of psychisch probleem of een vertraagde ontwikkeling kan zelfstandigheid beperken (www.ergotherpie.nl).

De ergotherapeut adviseert cliënten van jong tot oud zodat dagelijkse activiteiten weer zoveel als mogelijk zelfstandig uitgevoerd kunnen worden. Bij dagelijkse activiteiten kunt u bijvoorbeeld denken aan: aan- en uitkleden, wassen/ douchen, maaltijd bereiden, stofzuigen, fietsen, werken of plannen.

De ergotherapeut stel vooral vast wat een client kan. Een ergotherapeutische behandeling kan zich richten op het oefenen of leren op een andere manier een activiteit uit te oefenen, het inzetten van een hulpmiddel, het aanpassen van een activiteit aan de omgeving, het geven van voorlichtingen en het reguleren van balans tussen rust en activiteit. 

 

Fysiotherapie - Kinderfysiotherapie - Sportfysiotherapie - Manuele Therapie - Medische Training Therapie
Fitkids - Etalagebenen - Revalidatie - SI-Therapie - KISS-MT - Bekkenklachten - Incontinentie - Dry Needling
Ooracupuntuur - SiVAS-therapie - Manuele Lymfedrainage - COPD - Plagiocephalometrie - Ergotherapie