Fysiotherapie De Brug
Telefoon 0181-625563  

FysiotherapieKinderfysiotherapieSportfysiotherapieManuele therapieMedische Training TherapieRevalidatieSI TherapieKISS - MTBekkenklachtenIncontinentieDry Needlingooracupunctuursivas therapieManuele Lymfedrainage-

Fysiotherapie

De ervaren fysiotherapeuten van Fysiotherapie De Brug in Spijkenisse zijn specialisten op het gebied van bewegen. Of u nou een muisarm heeft, een ongeluk of ziekte heeft gehad, een blessure heeft opgelopen tijdens het sporten of gewoon wat minder goed beweegt omdat uw lichaam wat ouder wordt; bij de fysiotherapeut kunt u terecht voor de juiste behandeling van uw klachten. Fysiotherapie

Ook om klachten te voorkomen kunt u bij onze fysiotherapeuten terecht. De fysiotherapeuten van Fysiotherapie De Brug hebben een passende behandeling voor iedereen. Het is belangrijk dat u ondanks de pijn of beperkingen uw dagelijkse bezigheden zo goed mogelijk kunt blijven doen. De boodschappen of de kinderen met de fiets uit school halen bijvoorbeeld.

Heeft u klachten? Neem dan contact op met Fysiotherapie De Brug in Spijkenisse. U heeft geen verwijsbrief van de huisarts nodig. De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de behandeling vanuit aanvullende verzekeringen. Voor langdurige fysiotherapie is voor de meeste zorgverzekeraars echter een verwijzing van een specialist noodzakelijk. Ook hierover kunnen onze fysiotherapeuten u adviseren.

Behandeling bij Fysiotherapie De Brug in Spijkenisse
Elk mens is anders. Daarom wordt er voor iedere patiënt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Bij de eerste afspraak vormt de fysiotherapeut zich een goed beeld van uw klachten en wordt er bekeken welke behandelmethode het beste past. Daarna bespreekt de fysiotherapeut de verdere behandeling met u. Het kan zijn dat de verdere behandeling plaatsvindt in onze praktijk in Spijkenisse, maar onze fysiotherapeuten behandelen als dat nodig is ook aan huis.

Een belangrijk onderdeel van de behandeling is vaak oefentherapie
Oefentherapie zorgt ervoor dat het lichaam beter gaat functioneren. Afhankelijk van de klachten doet u oefeningen waarbij de bewegingsmogelijkheden van gewrichten worden beïnvloed en de spierkracht wordt vergroot. Daarnaast kijkt de fysiotherapeut naar uw houding en ademhaling en leert u hoe u uw spieren kunt ontspannen en hoe u een beter evenwicht realiseert. Naast de oefentherapie kan er gebruik gemaakt worden van massages en fysiotechnieken.
Fysiotherapie

Preventief advies en voorlichting zijn het tweede onderdeel van de behandeling. Tijdens de fysiotherapie wordt u bewust van de oorzaak van de klachten en leert u wat juist wel goed is voor het lichaam. Ook krijgt u te horen welke oefeningen u thuis kunt doen. Bij Fysiotherapie De Brug in Spijkenisse staat communicatie hoog in het vaandel. Als patiënten aangeven wat ze voelen en om uitleg vragen, geven de fysiotherapeuten uitgebreid advies. Dat draagt bij aan het snel en soepel verlopen van uw herstel.

Fysiotherapie van kwaliteit
Alle behandelaars van Fysiotherapie De Brug in Spijkenisse zijn gediplomeerde fysiotherapeuten die staan ingeschreven in het wettelijk BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). Dat betekent dat zij zelfstandig patiënten kunnen behandelen. Ook staan onze fysiotherapeuten allen in het kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

 

Fysiotherapie - Kinderfysiotherapie - Sportfysiotherapie - Manuele Therapie - Medische Training Therapie
Fitkids - Etalagebenen - Revalidatie - SI-Therapie - KISS-MT - Bekkenklachten - Incontinentie - Dry Needling
Ooracupuntuur - SiVAS-therapie - Manuele Lymfedrainage - COPD - Plagiocephalometrie - Ergotherapie