Fysiotherapie De Brug
 

FysiotherapieKinderfysiotherapieSportfysiotherapieManuele therapieMedische Training TherapieRevalidatieSI TherapieKISS - MTBekkenklachtenIncontinentieDry Needlingooracupunctuursivas therapieManuele Lymfedrainage-

COVID-19

Heeft u een Covid-19 infectie doorgemaakt en klachten overgehouden dan kunt u bij ons in de praktijk terecht voor behandeling. Dit kan zijn na de ziekte thuis te hebben doorgemaakt of na ontslag uit het ziekenhuis/ revalidatiecentrum of zorghotel. Zorgverzekeraars vergoeden 50 behandelingen na een verwijzing van de huisarts of specialist gedurende het eerste half jaar. Voor verlenging is altijd een verwijzing van de specialist nodig.

Binnen de praktijk is al jaren een grote expertise in het behandelen van longpatiënten, in het bijzonder COPD-patiënten. Gezien het complexe ziektebeeld bij Covid-19 heeft de praktijk een aantal andere disciplines benaderd en een behandelteam opgezet om makkelijk multidisciplinair samen te werken. De samenwerkingen breiden zich continu uit. De behandelingen zijn gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. Nieuwe kennis en inzichten worden continu verwerkt.

terug naar de homepagina >

 

 

Fysiotherapie - Kinderfysiotherapie - Sportfysiotherapie - Manuele Therapie - Medische Training Therapie
Fitkids - Etalagebenen - Revalidatie - SI-Therapie - KISS-MT - Bekkenklachten - Incontinentie - Dry Needling
Ooracupuntuur - SiVAS-therapie - Manuele Lymfedrainage - COPD - Plagiocephalometrie - Ergotherapie