Vacatures Fysiotherapie De Brug Spijkenisse
Telefoon 0181-625563  

FysiotherapieKinderfysiotherapieSportfysiotherapieManuele therapieMedische Training TherapieRevalidatieSI TherapieKISS - MTBekkenklachtenIncontinentieDry Needlingooracupunctuursivas therapieManuele Lymfedrainage-

Vacatures

Wij zijn op zoek naar een:

Ergotherapeut

Zelfstandige werkende Ergotherapeut gezocht voor onze eerstelijnspraktijk die het leuk vindt om met een afwisselende doelgroep te werken, van jong tot oud. Wij zijn van huis uit een fysiotherapiepraktijk en bieden nu ongeveer 1.5 jaar ook Ergotherapie aan. Wij bieden je een parttime baan met groeimogelijkheden. Je gaat werken in een team gespecialiseerde fysiotherapeuten in een professionele maar ook informele en gezellige setting. Er is volop ruimte voor eigen inbreng en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Het salaris is marktconform met goede arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse in deze functie? Wij komen graag in contact met je om persoonlijk de mogelijkheden te bespreken.

Solliciteer door een motivatiebrief en CV te sturen naar:info@fysiotherapiedebrug.nl t.a.v. N. Vonk Noordegraaf.


Fysiotherapeut (V)

Wil jij graag werken in een praktijk waar de patient centraal staat en het draait om kwaliteit? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrouwelijke fysiotherapeute. Onze voorkeur gaat uit naar een fysiotherapeute die gespecialiseerd is of zich zou willen specialiseren in oedeem, bekken- en/of kinderfysiotherapie.

Wij bieden je een parttime baan met groeimogelijkheden. Je gaat werken in een team gespecialiseerde fysiotherapeuten in een professionele maar ook informele en gezellige setting. Er is volop ruimte voor eigen inbreng en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Het salaris is marktconform met goede arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse in deze functie? Wij komen graag in contact met je om persoonlijk de mogelijkheden te bespreken.

Solliciteer door een motivatiebrief en CV te mailen naar: info@fysiotherapiedebrug.nl

 

 

 

 

 

Fysiotherapie - Kinderfysiotherapie - Sportfysiotherapie - Manuele Therapie - Medische Training Therapie
Fitkids - Etalagebenen - Revalidatie - SI-Therapie - KISS-MT - Bekkenklachten - Incontinentie - Dry Needling
Ooracupuntuur - SiVAS-therapie - Manuele Lymfedrainage - COPD - Plagiocephalometrie - Ergotherapie