Verwijzing Fysiotherapie De Brug Spijkenisse
 

FysiotherapieKinderfysiotherapieSportfysiotherapieManuele therapieMedische Training TherapieRevalidatieSI TherapieKISS - MTBekkenklachtenIncontinentieDry Needlingooracupunctuursivas therapieManuele Lymfedrainage-

Algemene informatie

Verwijzing, aanmelding: hoe komt u bij de fysiotherapeut of ergotherapeut terecht?
De huisarts kan u adviseren naar de fysiotherapeut of ergotherapeut te gaan en geeft dan een verwijsbrief mee of u belt direct voor een afspraak (directe toegankelijkheid: DTF). Voor chronische, langdurige fysiotherapie is voor de meeste verzekeringen een verwijzing van een specialist noodzakelijk.

U kunt direct bellen voor een afspraak. Laat altijd een juist telefoonnummer achter. U wordt in dezelfde week terug gebeld voor een afspraak. Deze afspraak zal zo snel mogelijk zijn. De assistente zal bij aanmelding persoonlijke gegevens opnemen zoals naam, adres, verzekeringsgegevens.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0181-625563

Maandag : 08.00 - 21.00
Dinsdag : 07.00 - 21.00
Woensdag : 07.00 - 21.00
Donderdag : 07.00 - 21.00
Vrijdag : 07.00 - 17.00

Het kan zijn dat de receptioniste, fysiotherapeut of ergotherapeut bezig is: spreek dan de voicemail in. Wij bellen u dezelfde dag nog terug.

In sommige gevallen is het noodzakelijk om aan huis behandeld te worden. Dit is mogelijk mits geïndiceerd door huisarts of specialist.

Start behandeling
Wanneer u voor het eerst een afspraak met de fysiotherapeut of ergotherapeut heeft, kunt u zich melden aan de balie en/of plaats nemen in de wachtruimte. Het is gewenst een grote handdoek of badlaken mee te nemen.

(terug naar overzicht)

 

 

 

Fysiotherapie - Kinderfysiotherapie - Sportfysiotherapie - Manuele Therapie - Medische Training Therapie
Fitkids - Etalagebenen - Revalidatie - SI-Therapie - KISS-MT - Bekkenklachten - Incontinentie - Dry Needling
Ooracupuntuur - SiVAS-therapie - Manuele Lymfedrainage - COPD - Plagiocephalometrie - Ergotherapie