Fysiotherapie De Brug Spijkenisse
Telefoon 0181-625563  

FysiotherapieKinderfysiotherapieSportfysiotherapieManuele therapieMedische Training TherapieRevalidatieSI TherapieKISS - MTBekkenklachtenIncontinentieDry Needlingooracupunctuursivas therapieManuele Lymfedrainage-

Jacqueline de Willigen-van Wijk

Jacqueline de Willigen-van Wijk is sinds 1986 werkzaam als fysio- en manueel therapeute, waarbij zij 2 jaar heeft gewerkt in het Caribische gebied.

Tussen 1996 en 2004 heeft zij de opleidingen in sivas, auriculo (ooracupunctuur) en energetische meditatie gevolgd bij het 'iveg' : instituut voor energetische geneeskunde van wijlen dr. Ton van Gelder.

Jacqueline de Willigen-van WIjk Fysiotherapie de Brug Spijkenisse

In 2001 is zij gaan werken in de praktijk van Ton van Gelder, waar ze samenwerkte met diverse artsen met verschillende specialisaties in de complementaire gezondheidszorg. Sinds die tijd voegt ze haar therapieën samen tot een uniek geheel. Hierin wordt het energetische systeem onderzocht, alsmede het immuunsysteem, gecombineerd met de behandeling van de wervelkolom als basis voor de energetische doorstroming en balans van het gehele menselijke lichaam.

Van 2005 tot 2011 heeft zij haar combinatietherapie van Manuele therapei, SiVAS en Ooracupunctuur zelfstandig voortgezet in het Complementair Medisch Centrum in Capelle. Hier werkte zij samen met ander alternatief werkende artsen, te weten een homeopathisch arts, een neuroloog, een ayurvedisch arts en een psychiater- ooracupuncturist. In 2011 is het Complementair Medisch Centrum opgesplitst en heeft Jacqueline haar werkzaamheden verplaatst naar Spijkenisse.

 

 

 

Fysiotherapie - Kinderfysiotherapie - Sportfysiotherapie - Manuele Therapie - Medische Training Therapie
Fitkids - Etalagebenen - Revalidatie - SI-Therapie - KISS-MT - Bekkenklachten - Incontinentie - Dry Needling
Ooracupuntuur - SiVAS-therapie - Manuele Lymfedrainage - COPD - Plagiocephalometrie - Ergotherapie